Vem är jag?

Jag heter Fredrik Elb och driver Team NH Runners som ett välgörenhetsprojekt för att kombinera det jag tycker är roligt och göra en insats för Unicef som bedriver ett fantastiskt arbete för världens barn. Jag är grundskollärare och har även utbildat mig som, personlig tränare, massör och löpcoach. Mycket av min fritid ägnar jag åt träning och fysiska utmaningar och här kan du läsa några rader om mina utmaningar för 2017 och framöver. 

Under 2016 genomförde jag följande lopp: Linköpings halvmarathon, Vätternrundan, Björsäter triathlon, Ironman Kalmar, Bysjöloppet, Lidingöloppet och XC-race. Jag hoppas kunna genomföra flertalet av dessa även under 2017 och kanske några till. De huvudsaklinga drivkrafterna för tillfället i min träning förutom att det bidrar till en god hälsa är följande:

  • Ironman Kalmar 2017: Har sedan innan genomfört 2 st ironman Kalmar och satsar vidare på att ständigt bli en bättre triathlet och prestera bättre än jag gjort tidigare. 

 

  • Ironman Hawaii: Slutmålet inom triathlon är ju såklart att någon gång kvala in till Ironman world championship på Hawaii. Ett långsiktigt mål som kräver stora förbättringar inom alla områden.  

 

  • Sverigecykling: För 7år sedan så skulle jag genomföra en sverigecykling från smygehuk till trriksröset men fick tyvärr avbryta p.g.a strulande knä. Jag planerar nu för att genomföra detta projekt under sommaren 2017.

 

  • Lidingöloppet med Team NH Runners

 

  

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)